Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αγρίνιο: «Τρίποντο» στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου (Videos – Photos)

Κάλεσμα συσπείρωσης απηύθυνε από το Αγρίνιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις Ευρωεκλογές»!

Ζήτησε ουσιαστικά να τριτώσουν οι εκλογικές νίκες μετά τις περσινές διπλές εκλογές, ενώ παρατήρησε περισσότερο κόσμο και μεγαλύτερη συσπείρωση σε σχέση με την παρουσία του με την περσινή προεκλογική παρουσία στο Αγρίνιο.

«Το Αγρίνιο, η Αιτωλοακαρνανία και η Δυτική Ελλάδα θα είναι στην πρώτη γραμμή», εκτίμησε ο Πρωθυπουργός.

Αναφέρθηκε στο διακύβευμα των Εκλογών και ζήτησε να προσέλθει μαζικά το εκλογικό σώμα στις κάλπες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα σταθερότητας για να συνεχιστεί η πορεία των μεταρρυθμίσεων, ενώ απαντώντας στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση για το εκλογικό δίλημμα που θέλει τόνισε ότι του ποσοστό που έλαβε η Νέα Δημοκρατία στις περσινές εκλογές είναι ένα ποσοστό ευθύνης και όχι αλαζονείας.

«Το 41% είστε εσείς» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξήγησε πως «η Κυβέρνηση χρειάζεται την ισχυρότερη δυνατή νομιμοποίηση για να συνεχιστεί το έργο της από τη στιγμή που η Αντιπολίτευση βάζει στις Ευρωεκλογές δημοψηφισματικό χαρακτήρα ζητώντας την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης.

Δε θα χρεοκοπήσουμε ξανά από ψεύτικες και λαϊκίστικες υποσχέσεις», είπε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας εξαγγελίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. για 13ο και 13ο μισθό στο δημόσιο τομέα.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία των ευρωπαϊκών εκλογών λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό η Ελλάδα να έχει δυνατή φωνή στην Ευρώπη υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η Κυβέρνηση του κατάφερε να κάνει τη χώρα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης σε πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων, φέρνοντας ως παράδειγμα την άντληση 36 δισεκατομμυρίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι πολλά από τα κοινοτικά χρήματα πηγαίνουν στις τοπικές κοινωνίες για έργα.

Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αναφορά σε έργα που έχουν γίνει στην Αιτωλοακαρνανία, όπως η ολοκλήρωση Αμβρακίας Οδού η κατασκευή του έργου της αντλισιοταμίευσης στην
Αμφιλοχίας, στο οποίο βρήκαν δουλειά περίπου 1000 συμπολίτες μας.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Στο Δημαρχείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θερμή υποδοχή (Videos – Photos)