Ο Ν. Φαρμάκης στον Antenna Star 103.5: «Ξεκίνησα μια πορεία στην Αυτοδιοίκηση και συνεχίζω» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 1 Απριλίου 2024 ο Αγρινιώτης Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κος. Νεκτάριος Φαρμάκης μιλώντας για όλους και για όλα.

Μεταξύ των άλλων δε δίστασε να σχολιάσει και τα δημοσιεύμετα που τον θέλουν ήδη να κοιτάει την επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά την σταδιοδρομία του στον χώρο της πολιτικής λέγοντας πως:

«Ξεκίνησα μια πορεία στην Αυτοδιοίκηση για να βοηθήσω τον τόπο μου συνεχίζω λοιπόν στην Αυτοδιοίκηση με τα ίδια ακριβώς μυαλά που ξεκίνησα.

Κανείς δεν ξέρει -προς Θεού- τι μπορεί να φέρει το μέλλον, άλλα στο μυαλό μου δεν υπάρχουν σενάρια, στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ένα πράγμα, η ευθύνη που μου ανέθεσαν οι πολίτες.

Όλα τα άλλα είναι για σεναριολόγους.

Ένα πράγμα πρέπει να κάνουμε όλοι μας, από όπου μας τάσσουν οι πολίτες, είτε με εκκωφαντικό τρόπο είτε με λιγότερο εκκωφαντικό, εφόσον σε τάσουν πρέπει να ακολουθήσεις τη λαϊκή εντολή και πρέπει να πεις ένα πράγμα, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να αλλάξω τη μοίρα αυτού του τόπου»

Ακούστε, αναλυτικά, τις απαντήσεις που έδωσε σε πολύ σημαντικά ζητήματα για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στον Antenna Star 103.5:

 

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι – Υπόθεση Κούτσικου: Η άρση απορρήτου και ρόλος δύο γυναικών στη δολοφονία