Αγρίνιο
Ο Ρενάτο Ρομανιόλι στον Alpha TV: «Ο 18χρονος Μάριος από το Αγρίνιο σώθηκε χάρη σε μεταμόσχευση ήπατος»
Ο Ρενάτο Ρομανιόλι μίλησε αποκλειστικά στον Alpha TV και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και όπως δήλωσε «ο 18χρονος Μάριος από το Αγρίνιο σώθηκε χάρη σε μεταμόσχευση ήπατος».
Ο Ρενάτο Ρομανιόλι μίλησε αποκλειστικά στον Alpha TV και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και όπως δήλωσε «ο 18χρονος Μάριος από το Αγρίνιο σώθηκε χάρη σε μεταμόσχευση ήπατος».
«Σήμερα είμαι ευτυχής που μπορώ να αναφερθώ στην ιστορία ενός 18χρονου Έλληνα ο οποίος σώθηκε εδώ στο Τορίνο χάρη σε μεταμόσχευση ήπατος που έγινε υπό κατεπείγουσες συνθήκες.
Μια ιστορία διεθνούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας η οποία αναδεικνύει την εξαιρετική λειτουργία του συστήματος μεταμοσχεύσεων της Περιφέρειάς μας, με άμεση κινητοποίηση υπέρ του ασθενούς, σχεδόν περιπετειώδη σε ότι αφορά την αερομεταφορά του και την αναζήτηση μοσχεύματος που έληξε με επιτυχία.
Ο νεαρός είναι τώρα σε φάση εμφανούς ανάκτησης δυνάμεων στη Μ.Ε.Θ. και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα σωθεί», συμπλήρωσε ο Γιατρός.
Διαβάστε επίσης: Καλύβια Αγρινίου: Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν με φόλες 3 αδέσποτα σκυλιά
























