Ο.Σ.Δ.Ε. 2021: Με την εγγύηση της Ένωσης Αγρινίου (Video)

Η υποβολή των Δηλώσεων ξεκίνησε – Διασφάλισε σήμερα την επιδότησή σου

  • Η Ένωση Αγρινίου ανακοινώνει στους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας ότι μπορούν, οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους, να προσέρχονται στα νέα, σύγχρονα γραφεία του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών, δίπλα απ’ το κεντρικό κτίριο του Συνεταιρισμού (κύρια είσοδος από Παλαμά, δίπλα απ’ την Τράπεζα, στο πρώην σούπερ μάρκετ), προκειμένου να υποβάλουν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (Ο.Σ.Δ.Ε.).

Η Ένωση Αγρινίου, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στην υποβολή των Δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε., αναλαμβάνει και τη φετινή χρονιά να ολοκληρώσει το σύνθετο αυτό έργο, στοχεύοντας στην πλήρη διασφάλιση των παραγωγών και στην κατοχύρωση των Δικαιωμάτων, άρα και του εισοδήματός τους. Τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία της Ένωσης, αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία, συγκεντρώνοντας και καταχωρώντας τις σχετικές πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Αγρινίου είναι ίσως ο μόνος φορέας σε όλη τη χώρα, που βγάζει τόσα συνεργεία στα χωριά, απασχολώντας δεκάδες υπαλλήλους. Το ίδιο θα γίνει και φέτος, με την Ένωση Αγρινίου να δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, με συνεργεία σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά.

Οι παραγωγοί, έχοντας αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με την Ένωση Αγρινίου, γνωρίζουν καλά ότι ο Συνεταιρισμός είναι πάντα στο πλευρό τους, ως ο πραγματικός τους σύμμαχος, με: Πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ενιαίας ενίσχυσης. Ακριβή εντοπισμό αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων, αλλά και σωστή καταχώρηση τους.

  • Δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της αίτησης με τη λήψη της επιδότησης.

Έγκυρη ενημέρωση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Δυνατότητα έκδοσης Κάρτας του Αγρότη για αγορά εφοδίων έως 80% και ανάληψη μετρητών έως 10% της επιδότησης

Και για τις δηλώσεις Ο.Σ.Δ.Ε. του 2020, όπως ακριβώς έκαναν όλα τα προηγούμενα, οι παραγωγοί θα στηρίξουν τον δικό τους Συνεταιρισμό, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα απ’ τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., σημειώνουμε ότι:

⇒ Η Δήλωση Ο.Σ.Δ.Ε. είναι η μοναδική αίτηση χορήγησης ενίσχυσης που καλείται να υποβάλλει ο παραγωγός και η οποία καλύπτει όλα τα καθεστώτα και τα μέτρα στήριξης των άμεσων ενισχύσεων, και όσων Μέτρων Αγροτικής Ανάπτυξης συνδέονται με εκτάσεις ή αφορούν ζώα.

⇒ Ο παραγωγός προκειμένου να υποβάλλει τη Δήλωση Ο.Σ.Δ.Ε. θα πρέπει υποχρεωτικά να ταυτοποιηθεί μέσω taxisnet προκειμένου να πιστοποιηθεί η ταυτότητά του.

⇒ Η καταληκτική προθεσμία υποβολής δεν έχει ακόμη καθοριστεί και ως προς αυτό αναμένεται η έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, στα τηλέφωνα:  2641.0.69017 και 2641.0.69034.

e-ea.gr