Ο Σ. Φάμελλος από το Αγρίνιο: «Μια καλύτερη Ευρώπη, περισσότερο ευέλικτη και ανθρώπινη» (Videos – Photos)

Σειρά επαφών που κορυφώθηκαν με ομιλία του στο κέντρο του Αγρινίου, στην οδό Παπαστράτου, είχε στο πλαίσιο περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία την Τρίτη, 28 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος.

Το «παρών» στην πολιτική εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας που απηύθυνε χαιρετισμό και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κόμματος Π. Κουρουμπλής, Μ. Κάτσης και Σπ. Μολώνης.

«Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι οι κάλπες της 9ης Ιουνίου είναι κρίσιμες για την Ευρώπη αλλά και για την Ελλάδα.

Στηρίζοντας τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Ευρωεκλογές, θα στείλουν μήνυμα στην Κυβέρνηση, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας» ανέφερε ο κος. Φάμελλος.

Τόνισε ότι οι εκλογές αυτές επηρεάζουν τη ζωή μας τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε εθνικό επίπεδο και υπογράμμισε ότι η αποχή από τη διαδικασία θα ενισχύσει την υπεροψία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα συνεχίσει ακάθεκτος τις πολιτικές του.

Μάλιστα, εστίασε στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει από τις πολιτικές της Ν.Δ., σημειώνοντας ενδεικτικά ότι ο κόσμος βλέπει το εισόδημά του να εξανεμίζεται λόγω της αισχροκέρδειας, πρόβλημα στο οποίο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Η κοινωνία όλο και περισσότερο απευθύνεται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και επιθυμεί να στείλει μήνυμα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην Κυβέρνηση της φτωχοποίησης των πολιτών, είπε και πρόσθεσε ότι το μήνυμα της κάλπης των Ευρωεκλογών πρέπει να έχει και συγκεκριμένο παραλήπτη και συγκεκριμένη προοπτική.

Ο στόχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία είναι μια καλύτερη Ευρώπη, περισσότερο ευέλικτη και ανθρώπινη τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον των ιδίων και της χώρας.

Εμφανίστηκε γνώστης των ζητημάτων που ταλανίζουν την Αιτωλοακαρνανία γι’ αυτό και όπως εξήγησε έκανε «στοχευμένες» επισκέψεις όπως, για παράδειγμα, στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου όπου η έλλειψη προσωπικού έχει έντονα αρνητικές επιπτώσεις στο επίπεδο της παρεχόμενης περίθαλψης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σύνδεση του Πλατυγιαλίου με το Αγρίνιο και το Καρπενήσι στον δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτικής Συμμαχίας επισκέφθηκε ακόμα το πρώτο Μουσείο Άλατος στην Ελλάδα, αυτό του Μεσολογγίου που πρόσφατα έλαβε σημαντική διεθνή διάκριση, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης της πόλης και κατέθεσε και στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων.

Αμέσως μετά έκανε στάση στο Δημαρχείο του Αγρινίου όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

 

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση εργασίας για την ανάδειξη του κατασκηνωτικού τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας