Connect with us

Sports

«Ο Σκοπευτής» επέστρεψε από τα Ιωάννινα στην Αιτωλοακαρνανία με 3 Μετάλλια!

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας «Ο Σκοπευτής» επέστρεψε από τα Ιωάννινα στην Αιτωλοακαρνανία με 3 Μετάλλια (Χρυσό – Ασημένιο και Χάλκινο).

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας «Ο Σκοπευτής» επέστρεψε από τα Ιωάννινα στην Αιτωλοακαρνανία με 3 Μετάλλια (Χρυσό - Ασημένιο και Χάλκινο).

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας «Ο Σκοπευτής» επέστρεψε από τα Ιωάννινα στην Αιτωλοακαρνανία με 3 Μετάλλια (Χρυσό – Ασημένιο και Χάλκινο).

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία στα Γιάννενα από τους Αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας «Ο Σκοπευτής».

Συγκεκριμένα η ομάδα του τυφεκίου, την Κυριακή που μας πέρασε, 14 Ιουνίου το πρωί στο Πέραμα Ιωαννίνων πήρε μέρος στον 3ο από τους 5 αγώνες 300 μέτρων Κυπέλλου Ελλάδος τυφέκιο 300μ.

Στην κατηγορία λοιπόν των ανοιχτών σκοπευτικών στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν τρείς Αθλητές με την κατάταξη να έχει ως εξής:

Με βαθμολογία 191 στους 200 πόντους, ο Αθλητής Ευάγγελος Καρακίτσος πήρε το Χρυσό Μετάλλιο και την πρώτη θέση, στη δεύτερη θέση επίσης ο Αθλητής Παναγιώτης Λαμπρακόπουλος με 174 στα 200, πήρε το Ασημένιο Μετάλλιο και τρίτος ο Χρήστος Λιάπης πήρε το Χάλκινο Μετάλλιο με 169 στα 200.

«Συγχαίρουμε τους Αθλητές μας για τις επιδόσεις τους, τη βαθμολογία τους και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης: 1ο GEA Agrinio Cup: Με διψήφιο αριθμό και οι δύο Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, δηλώσεις Ανδριόπουλου

Advertisement

Τελευταία νέα →