Ο Οδυσσέας Σταμούλης στον Antenna Star: «Πρώτη φορά θα παίξω στο Αγρίνιο» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο καταξιωμένος ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, με αφορμή την παρουσία του στο Αγρίνιο όντας ως κεντρικός πρωταγωνιστής του αστυνομικού έργου που ανεβαίνει την Τετάρτη 18:15 και 21:15 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και έχει ως τίτλο: «Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης».

Ο κ. Σταμούλης αναφέρθηκε στο γεγονός της παρουσίας του στο Αγρίνιο, τονίζοντας, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται για να παίξει και όχι για να δει μία θεατρική παράσταση στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Έκανε αναφορά τόσο στον δικό του ρόλο, όσο και στους εκλεκτούς συναδέλφους με τους οποίους συνεργάζεται σε αυτό το κλασικό αστυνομικό έργο με πολλές ανατροπές, της αξεπέραστης μετρ του είδους Άγκαθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Στην ίδια συνέντευξη τοποθετήθηκε τόσο για το γεγονός ότι σε ηλικία 53 ετών πήρε το πτυχίο του στη Φιλοσοφική Αθηνών, την οποία είχε εγκαταλείψει παρά το γεγονός ότι είχε φτάσει στο πτυχίο και χρωστούσε ένα μάθημα μεταφέροντας έτσι και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους και ειδικά στις νεότερες γενιές πως «ποτέ δεν είναι αργά» για όσα θέλουν να πετύχουν.

Με τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στο χώρο της υποκριτικής και γενικότερα του Πολιτισμού δε θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Σταμούλη στον Antenna Star 103.5: