Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή ζητά αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο «Ελπίδα»

Η οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού της Α.Ε.Κ., Μιχάλη Κατσουρή, ζήτησε την ενίσχυση του Συλλόγου «Ελπίδα», αντί στεφάνων στην κηδεία.

Η κηδεία του οπαδού της Α.Ε.Κ, Μιχάλη Κατσουρή, θα γίνει την Παρασκευή (11/8) στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

Η οικογένειά του, σε μια κίνηση μεγαλείου ψυχής, επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τον σύλλογο Ελπίδα.

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας», αναφέρει σε μήνυμά της η οικογένεια Κατσουρή.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες:

«Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» σε μνήμη του αδικοχαμένου ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».

newsit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Οι τρεις Έλληνες για τα επεισόδια έξω από το Γήπεδο