Ολομέτωπη επίθεση στον Πατούλη από Νίκο Κοτζιά, για χρυσαυγίτες

Ολομέτωπη επίθεση στο Γιώργο Πατούλη εξαπέλυσε η σοσιαλπατριωτική κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ» του Νίκου Κοτζιά, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη στήριξη Πατούλη σε χρυσαυγίτες».

«Πολιτικά απαράδεκτη είναι απόφαση του Περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη, να χρησιμοποιεί ως δεκανίκια ανεξαρτητοποιημένους χρυσαυγίτες για τη λήψη των αποφάσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Η παράταξη του Γ. Πατούλη, ουσιαστικά αγκαλιάζει τα μέλη της περιφερειακής παράταξης της Χρυσής Αυγής, που σπεύδουν να δηλώσουν την ανεξαρτητοποίησή τους.

»Ο Γ. Πατούλης οφείλει να μην συμπεριφέρεται ως Δούρειος Ίππος της Δημοκρατίας, εκκολάπτοντας τα υπολείμματα του αυγού του φιδιού, που θα δαγκώσουν και τον ίδιο και το Δημοκρατικό πολίτευμα. Με την κοντόφθαλμη πολιτικά στάση του, ο Γ. Πατούλης, στο χθεσινό συμβούλιο, στηρίχθηκε στην υποστήριξη που του παρείχε η Ελληνική Αυγή, υποχρεώνοντας τους υπόλοιπους σχηματισμούς να αποχωρήσουν, καταγγέλλοντας την ανίερη συμμαχία.

»Η στάση των πολιτών και η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι οδηγός για την αντιμετώπιση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και των συνεργατών της.

»Το ΠΡΑΤΤΩ θα σταθεί αμετακίνητο στην αντιμετώπιση αυτών που υπονομεύουν τη Δημοκρατία», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή: tribune.gr
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr