Τι ώρα θα γίνει το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στις 19:30 αναμένεται να απευθύνει μήνυμα – διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην τροπή που έχει πάρει η πανδημία.

Όπως ανέφερε το Dnews, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην ραγδαία αύξηση νεκρών και διασωληνωμένων και θα ζητήσει τεράστια προσοχή από τους πολίτες ενόψει Χριστουγέννων. Παράλληλα, θα προχωρήσει σε έκκληση προς όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να σπεύσουν. Θα τονίσει για μία ακόμα φορά πως δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του εμβολιασμού.

Μάλιστα, αναμένεται να είναι αρκετά κυνικός στις δηλώσεις τους θέλοντας να καταδείξει πως οι αναμεμβολίαστοι που θα νοσήσουν είναι πολύ πιθανό θα διασωληνωθούν και πεθάνουν.

Όπως είπε και ο πρόεδρος του ΠΙΣ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος «δεν προσπαθούμε να τους πείσουμε να εμβολιαστούν εμείς, θα τους πείσει ο θάνατος», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξει τον τραγικό δρόμο που θα ακολουθήσουν όσοι ανεμβολίαστοι δεν σπεύσουν να εμβολιαστούν και έχουν την ατυχία να νοσήσουν.

Τέλος, θα ζητήσει μεγάλη προσοχή από τους πολίτες ενόψει Χριστουγέννων. Θα επαναλάβει ότι η χώρα δεν «κλείνει» αλλά οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να κάνουν Χριστούγεννα με τις «ελευθερίες» που θα έχουν οι υπόλοιποι εμβολιασμένοι πολίτες.

 

 

dikaiologitika.gr