«Οργώνουν» τον Νομό οι υποψήφιοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. (Photos)

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες κλιμακιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στο νομό Αιτ/νίας.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εξορμήσεις τόσο στην Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου όσο και στο Δήμο Θέρμου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτ/νίας Μίλτος Ζαμπάρας βρέθηκε στην Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου (Ζευγαράκι, Παπαδάτες, Γραμματικού) όπου άκουσε τους κατοίκους και επικοινώνησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πόρτα-πόρτα προκειμένου να ενημερωθεί και ο τελευταίος πολίτης.

Παράλληλα στο Θέρμο πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση από την τοπική ΟΜ, παρουσία του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτ/νίας Κώστα Ταφλανίδη, όπου έγινε επικοδομητικός διάλογος μεταξύ φίλων και στελεχών του κόμματος, παρουσία φορέων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Στην σύσκεψη που συμμετείχαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Γρηγόρης Θεοδωράκης, Θάνος Μωραΐτης, Φωτεινή Παντιώρα, Ειρήνη Τσιμπλή, Σίσσυ Αθανασούλη, και Μαρία Τριανταφύλλου τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είναι η μόνη εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στο σχέδιο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στις 25 Ιουνίου μπορεί να γίνει η ανατροπή των συσχετισμών.

Ακολούθησε περιοδεία όπου οι υποψήφιοι και τα μέλη του κόμματος, μίλησαν με τους κατοίκους και διένειμαν υλικό του κόμματος.

Σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στον Δήμο Ναυπακτίας (Αντίρριο-Λυγιά-Σκάλα) καθώς και στον Δήμο Νεάπολης.

 

Διαβάστε επίσης: Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. στις Οινιάδες (Photos)