Οριστικό: Στον ΑΝΤ1 θα βλέπουμε το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;»

Ένα μικρό θρίλερ είχε δημιουργηθεί με την τηλεοπτική τύχη του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;». Το παιχνίδι, είχε κλείσει στον ΑΝΤ1 ωστόσο η καθυστέρηση της πρεμιέρας έφεραν, σύμφωνα με δημοσιεύματα δυσαρέσκεια στην εταιρεία παραγωγής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Star να μπει «σφήνα» και να διεκδικεί τα δικαιώματα μετάδοσης. Μάλιστα το κανάλι της Κηφισιάς ανέφερε στην εταιρεία παραγωγής ότι έχει και έτοιμη πρόταση για τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού.

Όπως φαίνεται όμως το θρίλερ τελείωσε σχετικά γρήγορα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr ο «Εκατομμυριούχος» θα μείνει στον ΑΝΤ1. Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι το τηλεπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα μετά τις γιορτές με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Το μεγάλο ζήτημα αφορά τη ζώνη που θα μεταδίδεται το τηλεπαιχνίδι. Σύμφωνα με το nassosblog.gr δεν αποκλείεται να θυσιαστεί στο μέλλον και το «5X5» που σημείωνε τον πρώτο καιρό υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα έχουν ολοκληρωθεί για φέτος τα γυρίσματα και μάλιστα σε δύο εκδοχές. Στην πρώτη ο Μάρκος ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου στην δεύτερη δεν αναφέρει τίποτα.

dailymedia.com.gr