Π.Α.Ε. Παναιτωλικός: Το Σάββατο ανάβει στο γήπεδο η «Φλόγα της Αγάπης»

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ως πρεσβευτής του έργου και των δράσεων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, συμμετέχει στην υποδοχή στην πόλη μας της «Φλόγας της Αγάπης», της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Το Σάββατο 16.09.2023 υποδεχόμενοι τη «φλόγα της Αγάπης» στην πόλη μας διοργανώνουμε γιορτή, στέλνοντας μηνύματα στην κοινωνία, που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία, την ανάπτυξη της έννοιας του Εθελοντισμού γενικότερα και κάθε Εθελοντικής δράσης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Από τις 6.00 το απόγευμα στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, και τη συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, θα πραγματοποιήσουν δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης, για τη Λευχαιμία, καθώς η 16η Σεπτεμβρίου είναι παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Δότη μυελού των οστών.

Πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πεζοί Λαμπαδηδρόμοι θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και θα ανάψουν τον βωμό, στέλνοντας παντού το μήνυμα του Εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

 

Διαβάστε επίσης: SL1: Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό