Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.: Το Κ.Υ. Ναυπάκτου συνέχισε τους εμβολιασμούς παρά το κρούσμα σε γιατρό

Για τον καρδιολόγο του Κέντρου Υγείας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αναφέρεται με δελτίο τύπου ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Την υπόθεση αποκάλυψε το npress, ενώ ο κ. Γιαννάκος αναφέρει πως υπάρχει ανησυχία, καθώς ο άνθρωπος αυτός κάλυπτε το εμβολιαστικό κέντρο έχοντας κάνει από τους πρώτους το εμβόλιο, ενώ, όπως επισημαίνει, παρότι ο γιατρός ενημερώθηκε το μεσημέρι Παρασκευής ότι βρέθηκε θετικός, συνέχισε να κάνει εμβολιασμούς.

Μάλιστα, κατά τον κ. Γιαννάκο, οι εμβολιασμοί συνεχίστηκαν και το απόγευμα της Παρασκευής, χωρίς απολύμανση –παρότι αυτό προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Γιαννακού:

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου γιατρός καρδιολόγος που κάλυπτε το εμβολιαστικό κέντρο εμφάνισε συμπτώματα. Την Πέμπτη έκανε μοριακό τεστ και την Παρασκευή βρέθηκε θετικός στο κορωνοιο. Είχε εμβολιασθεί από τους πρώτους και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Υπάρχει ανησυχία καθ ότι κάλυπτε το εμβολιαστικό κέντρο.

Παρ ότι έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Παρασκευής ότι είναι θετικός ο γιατρός το κεντρο υγείας συνέχισε να κάνει εμβολιασμούς.

Συνέχισαν τη Παρασκευή το απόγευμα να κάνουν εμβολιασμούς χωρίς απολύμανση παρα τα αντίθετα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

npress.gr