Π.Ο.Σ.Ε.Α – Αγρίνιο: 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στις 19/09

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο «Γήπεδο του Παναιτωλικού» έρχεται στην πόλη μας η «Φλόγα της Αγάπης», 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών:

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8.00μ.μ.  στο «ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ» πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, που είναι πρεσβευτής του έργου του Συλλόγου  Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, τον Δήμο Αγρινίου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) υποδεχόμαστε στην πόλη μας την «Φλόγα της Αγάπης» της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Υποδεχόμενοι τη «Φλόγα της Αγάπης» στην πόλη μας διοργανώνουμε γιορτή, στέλνοντας μηνύματα στην κοινωνία, που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία, την ανάπτυξη της έννοιας του Εθελοντισμού γενικότερα και κάθε Εθελοντικής δράσης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Από τις 6μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, και τη συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, θα έχουν δράση ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης για τη Λευχαιμία, καθώς η 16η Σεπτεμβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

ΑΦΙΞΗ 8.00μ.μ. στο γήπεδο

8.20μ.μ. πεζοί λαμπαδηδρόμοι θα ανάψουν τον βωμό εντός του αγωνιστικού χώρου

Τη στήριξή τους προσφέρουν: το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου.

Δείτε την αφίσα: 

 

Διαβάστε επίσης: Αιτωλοακαρνανία: Στήριξη του Φαρμακευτικού Συλλόγου στους πληγέντες συμπολίτες μας