Στον «πάγο» έβαλε η DC United τον Μεσολογγίτη Ταξιάρχη Φούντα

Η ομάδα δε διευκρινίζει τον λόγο για τον οποίο έμεινε εκτός αποστολής ο Μεσολογγίτης επιθετικός, όπως και ο συμπαίκτης του Νάιτζελ Ρομπέρτα.

Κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «πιθανές παραβιάσεις της πολιτικής του Πρωταθλήματος», ενώ υποστηρίζει πως ο σύλλογος είπε ότι «ανέφερε αμέσως το θέμα στο Γραφείο της Λίγκας, οπότε το MLS άρχισε να συλλέγει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες».

Η «Athletic» υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως ο Ταξιάρχης Φούντας επιτέθηκε ρατσιστικά στον συμπαίκτη του στην προπόνηση. Με τον Ρομπέρτα να χτυπάει τον Έλληνα επιθετικό, όταν αντιλήφθηκε τα όσα του είπε!

Η D.C. United αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τους ισχυρισμούς, ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φούντας κατηγορείται για ανάλογο περιστατικό.

Αυτό διότι την περασμένη σεζόν υπήρξε καταγγελία εναντίον του από ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι πως είχε δεχτεί ρατσιστική επίθεση από τον Φούντα την ώρα αγώνα, με τη διοργανώτρια αρχή να αποδέχεται αυτό τον ισχυρισμό αλλά να μην τιμωρεί τον Έλληνα επιθετικό αφού τα στοιχεία που είχε στα χέρια της δεν επαρκούσαν.

sport-fm.gr

 

Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Ανοικτά τα γραφεία της Π.Α.Ε. στο Γήπεδο για εισιτήρια