Παίκτης του «Power of Love» σε αισθησιακή ταινία (Photo)

Αδύνατη είναι τις τελευταίες ώρες η επικοινωνία με έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους παίκτες του «Power of Love», του οποίο διόλου κατάλληλο υλικό κυκλοφορεί παντού τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Αρβανίτη, η οποίος αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, πρωταγωνίστησε στα «Διλήμματα» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, o ίδιος πρωταγωνιστεί σε ταιvία εvηλίκων στην οποίο ο ίδιος πρωταγωνιστεί με μελαχρινή γυναίκα χωρίς να έχει μιλήσει σχετικά με το αν πρόκειται για υλικό που γυρίστηκε με ή χωρίς τη θέλησή του. 

Το εν λόγω βίvτεο, πάντως, έχει αναρτηθεί σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα σχετικού περιεχομένου, με τον ίδιο να έχει απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στα social media, καθώς τα μηνύματα που δέχτηκε ανέρχονται σε δεκάδες.

«Το ερώτημα στο εάν το επίμαχο βίvτεο είναι προϊόν υποκλοπής ή παραγωγής μπορεί να το απαντήσει ο ίδιος εάν και όποτε θελήσει…», αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ιστοσελίδες, αφήνοντας να εννοηθεί πως το υλικό μόνο παράνομα δεν κυκλοφόρησε…

Νέος σάλος: Παίκτης του «Power of Love» πρωταγωνιστεί σε ταινία ενηλίκων (Pic)

dailymedia.com.gr