«Παλιακιά» καθαριότητα ή ο Θανάσης με το τρίκυκλο (Photos)

Ένα διαφορετικό όχημα από αυτά που αποτελούν το στόλο της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου χειρίζεται ο δημοτικός υπάλληλος Θανάσης Μπαζιοδήμος, ο οποίος φροντίζει για την περισυλλογή των αντικειμένων τα οποία δεν μπορεί να πάρει η σύγχρονη και μεγάλη δημοτική σκουπιδιάρα που αποσύρουν οι συνδημότες μας, είτε γιατί έχουν παλιώσει υπερβολικά καναπέδες κρεβάτια, ράφια κ.λπ. είτε γιατί η βλάβη που έχουν υποστεί (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια), είναι τελεσίδικη.

Όσοι έχουμε κάποια χρόνια στην πλάτη μας, γνωρίζουμε ότι αυτά τα τρίκυκλα, ήταν μια καθημερινή εικόνα στους δρόμους της πόλης τη δεκαετία του ‘60 και του ‘70 και σίγουρα οι φωτογραφίες αυτές θα μας ξαναφέρουν στη μνήμη μας εικόνες και χρώματα μιας άλλης εποχής.

Λέω λοιπόν, ότι αυτό το «παλιακό» σκουπιδιάρικο, θα πρέπει η υπηρεσία πρασίνου να το φροντίσει λίγο περισσότερο (ένα ζήτημα είναι η πρόσθετη καρότσα που φωνάζει με έντονο τρόπο ότι δεν είναι η δική του)· να το ορίσει ναυαρχίδα του στόλου της, να το διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο πολύ ενεργό και να μην εξαφανιστεί όπως εξαφανίστηκαν τόσα και τόσα άλλα που χάθηκαν για πάντα από αυτή την πόλη. Δεν είναι κακό πράγμα η μνήμη

Δεν είναι όμως μόνο το τρίκυκλο εκείνο που τράβηξε την προσοχή μας. Είναι και ο οδηγός του, ο οποίος ταιριάζει τόσο πολύ με το συγκεκριμένο όχημα που δημιουργούν ένα ακαταμάχητο δίδυμο. Να πούμε κλείνοντας ότι ο κ. Μπαζιοδήμος είναι ένας δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα της εργασίας που επιτελεί  και φροντίζει να την πραγματοποιεί με μεγάλη υπευθυνότητα και φροντίδα.