Ν. Παναγιωτακοπούλου: Τα «πήρε» με ερώτηση για τον σύντροφό της – «Αυτά έχω να πω και χαιρετώ»

To «παρών» στα εγκαίνια γνωστού οδοντιατρείου έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (17/10) η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο All Star Survivor και αποκάλυψε αν θα λάβει μέρος στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, μία ερώτηση για το αν ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης θα την άφηνε να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο την έκανε έξαλλη.

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της και απάντησε αρχικά: «Ακούγεται όλο αυτό και γενικά είναι πάρα πολύ άσχημο να λέει κάποιος ότι αν θα με άφηνε ο Κώστας Πηλαδάκης να πάω. Εγώ έχω να πω ότι σαν Ναυσικά είμαι ανεξάρτητη προσωπικότητα και παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου, δεν περιμένω κανένας να μου δώσει άδεια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σαφώς και συζητάς κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά την τελική απόφαση την παίρνεις πάντα εσύ ο ίδιος. Και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες. Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά έχω να πω και χαιρετώ».

 

in.gr