Παναγιώτης Κατσούλης στον Antenna Star: «Με εμπειρία και ενότητα στη διεκδίκηση του Δήμου Μεσολογγίου» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 ο πρώην Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Κατσούλης αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει εκ νέου την υποψηφιότητά του, είπε ότι «μπροστά σε ένα αδιέξοδο το οποίο έχει δημιουργηθεί και τα προβλήματα τα οποία έχουν συσσωρευτεί, με ώθησαν με μια μεγάλη ομάδα συμπολιτών από το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και τις Οινιάδες, στη δημιουργία μιας νέας Δημοτικής παράταξης με σκοπό την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του Δήμου και τη δημιουργία μιας νέας προοπτικής». 

Ο πρώην Δήμαρχος επισήμανε ότι σύμφωνα με το νέο Νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απαιτείται ένα εξαιρετικά μεγάλο σχήμα και κομμάτι υποστηρικτών προκειμένου να κατέβει κάποιος στις εκλογές, τονιζοντας ότι «στην παράταξη της οποίας ηγείται έχουν ενωθεί δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους, με προσόντα και δυνατότητες, με σκοπό όχι μόνο να κερδίσουν τις εκλογές, αλλά και για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα χρονίζοντα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί».

«Είναι προϋπόθεση να υπάρχει ενότητα και συλλογικό πνεύμα. Ο κατακερματισμός είναι ένας ανατρεπτικός παράγοντας στην αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τις προτεραιότητες που έχει θέσει στο προγραμμά της η παράταξη, ο κ. Κατσούλης είπε ότι «θα πρέπει αρχικά να επαναθεμελιωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου, να δοθεί στήριξη αφενός στο σημαντικό -για την ενδοχώρα- κομμάτι της αγροτικής παραγωγής και κτηνοτροφίας, αφετέρου στην ανάπτυξη του Ιαματικού και Θρησκευτικού Τουρισμού που θα επιφέρει ξανά επισκεψιμότητα και θέσεις εργασίας και να αντιμετωπιστούν προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών που έχουν συσσωρευτεί». 

Τέλος ο κ. Κατσούλης τόνισε ότι «η παράταξη στηρίζεται και εστιάζει στην κοινωνική συνεργασία, ανοίγωντας διαύλους προς άλλους συνδιασμούς με τους οποίους μπορούν να βρεθούν κοινά προγραμματικά στοιχεία».

Η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της νέας Δημοτικής παράταξης, θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00, στο Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Κατσούλη στον Antenna Star 103.5: