Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ αφηγείται ένα παιδικό παραμύθι και συγκλονίζει (Video)

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ με τη ζηλευτή δύναμη έχει ήδη νικήσει. Σε ένα νέο βίντεο που κοινοποίησαν οι γονείς του, ο μικρός μαχητής απαγγέλλει το παιδικό παραμύθι με τα τρία λυκάκια σκορπώντας σε όλους τους φίλους του απεριόριστη συγκίνηση και χαρά.

Δύο χρόνια μετά ο Παναγιώτης-Ραφαήλ δεν έχει σταματήσει να δίνει τη μεγάλη μάχη και όπως όλα δείχνουν η εξέλιξη προμηνύεται ακόμα καλύτερη. Ο μικρός λαμβάνει τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη και μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Ειδικά στο βίντεο που μοιράστηκαν οι γονείς του η πρόοδος του Παναγιώτη-Ραφαήλ είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία.

Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη.

Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!», γράφουν αναλυτικά οι γονείς του στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Ραφαήλ έχει διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και η περιπέτειά του έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια.

koutipandoras.gr