Παναγιώτης Τσιχριτζής στον Antenna Star: «Πρωτοβουλία ”Συγχώρεση Χρέους”» (Ηχητικό)

Στην Πανελλανδική Πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχει ενεργά το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα να πεισθούν να προχωρήσουν στη «Συγχώρεση Χρέους» προς τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής μιλώντας στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5.

Ο κ. Τσιχριτζής χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολη την επόμενη μέρα της πανδημίας για την τοπική οικονομία και τις τοπικές επιχειρήσεις δίνοντας ταυτόχρονα στοιχεία που γεννούν αισιοδοξία, όπως το άνοιγμα πολλών και νέων επιχειρήσεων στην Αιτωλοακαρνανία και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει μια μικρή άμβλυνση των τεράστιων προβλημάτων της οικονομίας, από την εφαρμογή των μέτρων στήριξης της Κυβέρνησης.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Τσιχριτζής εμφανίστηκε θυμωμένος για τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας και του Εμπορικού Συλλόγου Αμφιλοχίας σχετικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Που ήταν;» και συνέχισε λέγοντας:

«Η προδημοσίευση της δράσης αναρτήθηκε στις 18.09.2020 τόσο στο portal της Περιφέρειας όσο και στο αντίστοιχο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όσο και στο portal του Επιμελητηρίου.

Υπέβαλλαν κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, που διήρκησε μέχρι την προκήρυξη της δράσης στις 2.10.2020, κάποια πρόταση κι αν και ποια;

Επίσης, να σας υπενθυμίσω ότι το Επιμελητήριό μας με τη συνδρομή της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και βεβαίως με την Περιφέρεια, διοργάνωσαν στις 7.10.2020 ενημερωτική εκδήλωση, με δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσίασης της δράσης, στην οποία εκδήλωση είχατε προσκληθεί να παραστείτε με οποιονδήποτε από τους δυο τρόπους. Ήταν παρόντες;»

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Τσιχριτζή στον Antenna Star 103.5: