Παναιτωλικός: Τα φιλικά για Κ19 και Κ17 στο Καρπενήσι με τον Ολυμπιακό

Στο Καρπενήσι βρίσκονται οι ομάδες της ακαδημίας του Ολυμπιακού Κ19 και Κ17, για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Αμφότερες οι ομάδες την Πέμπτη έδωσαν το πρώτο τους φιλικό ματς, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τόσο ο προπονητής των Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, όσο και ο τεχνικός των Εφήβων, Δημήτρης Μαυρογενίδης, έκαναν τις δοκιμές τους μετά από συνεχόμενες ημέρες σκληρής δουλειάς σε Ρέντη και Καρπενήσι.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ήρθαν 1-1 με τους Κ19 του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο 28′ και οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 1-1 στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Ρέτσου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Δρόσου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνας, Αρσενίδης, Σαβάκης, Κωστούλας, Χρήστου, Μουζακίτης, Προκοπίου, Κουτσογούλας, Μύρας, Κιρσανίδης, Πετρόπουλος, ενώ μπήκαν και οι Φανάρας, Σταράκης, Μπάκουλας, Ρέτσος, Πρεκατές, Γατόπουλος, Πατήρας, Φίλος, Δρόσος, Κυριαζής.

Επίσης ισόπαλο ήταν και το σκορ των Εφήβων, κόντρα στους Κ17 του Παναιτωλικού. Οι δύο ομάδες ήρθαν 2-2. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό του ματς, με τον Ολυμπιακό να κάνει το 1-1 στο 25′ με το πέναλτι του Πνευμονίδη, ενώ στο 31′ ο Τουφάκης «έγραψε» το 2-1 για τον Θρύλο και το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό, 32′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δ. Μαυρογενίδης): Μακρής, Κουτσόπουλος, Παυλάκης, Ντάμα, Παναγάκος, Αλαφάκης, Τουφάκης, Λιατσικούρας, Κωστούλας, Στάντζος, Πνευμονίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σκουρόπουλος, Δρίκος, Πλιόνης, Γεωργακόπουλος, Μάνιος, Σούφκα, Λίγδας, Δαρβίρας, Φίλης, Κτενάς, Ζουριδάκης.