Παναιτωλικός – Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Αλλάζει με τον Πετράκη στον πάγκο;

Απελπιστικά κακός είναι ο Παναιτωλικός στο ξεκίνημα της σεζόν. Με σάκο του μποξ μοιάζει που τρώει το ένα χτύπημα μετά το άλλο.

Ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον Διαγόρα και μετά η διακοπή. Τότε θα γίνει μία προσπάθεια ανασύνταξης. Άλλαξε και ο προπονητής και είναι πολλά αυτά που πρέπει να διορθωθούν. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορούν να βελτιωθούν όσα βγάζουν έως τώρα οι Αγρινιώτες.

Δεν είναι μόνο οι μόλις τρεις βαθμοί σε επτά αγώνες. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ο συντελεστής τερμάτων 2-14! Βγαίνουν στο Γήπεδο έντεκα παίκτες που δεν ξέρουν, πώς να επιτεθούν, πώς να αναπτυχθούν, πώς να αμυνθούν. Το απόλυτο χάος επικρατεί.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν είναι μάγος προφανώς για να δώσει λύσεις σε όλα. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και ενδεχομένως αλλαγές στην πορεία στο έμψυχο υλικό και στη διαχείρισή του.

Μεγάλο πρόβλημα το τι θα κάνει ο Πετράκης με τους πολλούς Λατίνους. Την ίδια στιγμή πρέπει να σκεφτεί και τι θα κάνει με κάποιους άλλους παίκτες.

Ο Παναιτωλικός από κάποιους δεν έχει πάρει όσα θα μπορούσε. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μπαίνει σε αυτή τη λίστα. Ίσως δεν κόλλησε ποτέ με τους Αγρινιώτες.

Θα καταφέρει ο Πετράκης να τον συνεφέρει; Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του πρώην παίκτη ου Παναθηναϊκού. Αλλιώς δύσκολα να ξεχειμωνιάσει στο Αγρίνιο.

Ήδη, έτερη ομάδα της Stoiximan Super League τον «γλυκοκοιτάζει»!

Λευτέρης Παυλίδης – sportime.gr

 

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας – Παναιτωλικός: Με 18 παίκτες στη Ρόδο για το παιχνίδι με τον Διαγόρα