Ο Παναιτωλικός στο Νεοχώρι (Videos – Photos)

Με μεγάλο ενθουσιασμό μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου υποδέχτηκαν την περασμένη Παρασκευή – λίγο πριν κλείσουν τα Σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα – Ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.

Μετά από πρωτοβουλία και επικοινωνία του Γυμναστή κ. Λιαπίκου με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, οι Μπακαδήμας, Μπελεβώνης, Duarte και Antunes μετέβησαν στον χώρο του σχολείου. Έπειτα από θερμά χειροκροτήματα μίλησαν στους μικρούς φιλάθλους για το αγαπημένο άθλημα, απάντησαν σε ερωτήσεις τους, μοίρασαν την ιστορία του Τίτορμου του Αιτωλού και αυτοκόλλητα με το σήμα της ομάδας, ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα.

Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι παρέδωσαν ως ενθύμια μια φανέλα με υπογραφές από όλους τους παίκτες της ομάδας και δύο μπάλες ποδοσφαίρου. Φυσικά, η επίσκεψη δεν μπορούσε να κλείσει χωρίς έναν φιλικό αγώνα! Η τετράδα του Παναιτωλικού διαγωνίσθηκε με μαθητές/-τριες από όλες τις τάξεις.

Τόσο η παρουσία των παικτών, όσο και τα δώρα τους χάρισαν στα παιδιά πολλά χαμόγελα. Σίγουρα η μέρα αυτή θα μείνει σε όλους αξέχαστη!