Παναιτωλικός για προσφυγή Κυριακίδη: Καλή τύχη στην ομάδα που θα τον πάρει!

Ο Κυριακίδης αποτελεί ξένο σώμα για τον Παναιτωλικό εδώ και ένα χρόνο, αλλά στο διάστημα αυτό δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για το διαζύγιο. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του (30 Ιουνίου) έκανε προσφυγή σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η αντίδραση που υπήρξε από πλευράς Παναιτωλικού ήταν “δεν ασχολούμαστε με τον Κυριακίδη” τονίζοντας ότι η ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στον κρίσιμο αγώνα με την Ξάνθη. Ωστόσο, έστειλαν και μια ευχή: “Καλή τύχη στην ομάδα που θα τον πάρει…”

https://www.agrinio-sports.gr/

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Ο Παναιτωλικός δεν μας έχει συνηθίσει σε δικαστικές διαμάχες με ποδοσφαιριστές του για οφειλόμενα. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
Κύριος ο Κωστούλας όλα αυτά τα χρόνια που έχει το… πηδάλιο στο Αγρίνιο, αλλά η πρώτη προσφυγή είναι γεγονός για τα «καναρίνια».

Επεισοδιακό εν τέλει το διαζύγιο με τον Δημήτρη Κυριακίδη, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στους «κυανοκίτρινους».

Ο 34χρονος τερματοφύλακας που από πέρσι το καλοκαίρι ήταν σε «καραντίνα» και προπονούταν το μεγαλύτερο διάστημα μόνος του, αφού δεν κατάφερε όπως μετέφερε στους διοικούντες να βρει ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, κινήθηκε νομικά εις βάρος των «κυανοκίτρινων».

Αν και τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε μια προσπάθεια από πλευράς διοίκησης να επιστρέψει ο Έλληνας πορτιέρε στις προπονήσεις, η στάση του παραμονές του αγώνα με τον Ιάλυσο έφεραν την οριστική ρήξη στις σχέσεις του με την ΠΑΕ.

sportime.gr