Παναθηναϊκός: Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός θρηνεί για το χαμό ενός ιστορικού παράγοντα της ομάδας. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος πέθανε σε ηλικία 98 ετών, έχουν υπηρετήσει για χρόνια ολόκληρα την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος υπήρξε μάλιστα πρόεδρος του Α.Ο. Παναθηναϊκός από το 2011 μέχρι το 2013, με τους “πράσινους” να εκδίδουν συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατό του.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε Προέδρου του Συλλόγου, Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Η πράσινη οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός διαχρονικού παράγοντα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του ’70, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού από το 2011 μέχρι το 2013.

Ήταν ενεργό Παναθηναϊκό μέλος με παρουσία σε πολλά αθλήματα και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του Συλλόγου.

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα κατωτέρω ως ένδειξη πένθους αλλά και σεβασμού σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό μας επί σειρά ετών.

1.  Θα κατατεθεί στεφάνι από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

2. Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2 Αυγούστου.

3. Η σημαία του Συλλόγου στο Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι μεσίστια την ημέρα της κηδείας.

4. Θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία.

Η ανάρτηση του γιου του Αλέξανδρου

Όταν χάνεις και τους δύο σου γονείς νιώθεις ότι πια έκλεισε οριστικά ο αρχικός κύκλος της ζωής σου… Σήμερα πριν από λίγο έφυγε ο λατρεμένος μου πατέρας, Αχιλλέας Μακροπουλος, σε ηλικία 98 ετών. Έχοντας δίπλα του την πανέμορφη γυναίκα του Λάουρα και τα τέσσερα του παιδιά, έζησε μια ζωή γεμάτη χαρές και επιτυχίες.

Ξεκίνησε από το μηδέν και με την αστείρευτη ενέργεια και το μυαλό του κατάφερε να διακριθεί σε πολλούς τομείς. Πάνω από όλα όμως θα θυμάμαι την αγάπη του… Ο Θεός να τον αναπαύσει.

zappit.gr