Πανελλαδικές 2023: Οι πρώτοι από το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Αγρινίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου συγχαίρει θερμά τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του σχολείου που πέτυχαν υψηλή βαθμολογία, εφαλτήριο για την υλοποίηση των ονείρων τους και εύχεται να επιτύχουν στην πρώτη επιλογή τους και να συνεχίσουν τα όνειρά τους με υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις πρώτοι του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας πέτυχαν μέσο όρο βαθμολογίας 1ος 19,5, 2ος 19,5 και ο 3ος 18,9 , του Τομέα Πληροφορικής ο 1ος 18,9, ο 2ος 18,58, και ο 3ος 15,63 και τέλος του Τομέα Δομικών Έργων ο 1ος 18,85. Επίσης, επισημαίνουμε ότι μεγάλος αριθμός τελειοφοίτων πέτυχε πολύ καλή βαθμολογία.

Η σκληρή δουλειά, η μεθοδικότητα και η ψυχική δύναμη των μαθητών μας, υπό την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών τους, απέδωσαν καρπούς, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για καλή πρόοδο και καλές επιλογές σε όλους τους μαθητές, ακόμα και σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν ικανοποιητική βαθμολογία. Η ζωή είναι μπροστά για όλους τους νέους ανθρώπους και έτσι με υπομονή, πίστη και σκληρή δουλειά όλοι μπορούν να επιτύχουν μακροπρόθεσμα όποιο στόχο και αν έχουν θέσει.

Με τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη καταλήγει η ανακοίνωση: «Ό,τι δε συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά»

 

Διαβάστε επίσης: Πανελλαδικές 2023: Οι πρώτοι από το 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου