Πάνος Δημάκης: “Είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα από το παιχνίδι για να κάνει αισθητικές επεμβάσεις”

“Αντιλήφθηκα ότι ένας παίκτης κοιτούσε προς τα που πήγαινε το χέρι μου για να δει τη σωστή απάντηση” δήλωσε ο Πάνος Δημάκης.

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια του «Chase» μαζί με το «Γεράκι». Ο Πάνος Δημάκης, ή αλλιώς το «Γεράκι» που αγαπήσαμε μέσα από το «Chase», αναφέρθηκε στα πρώτα του γυρίσματα στο παιχνίδι, αλλά και πως προέκυψε το όνομα «Γεράκι».

«Στο πρώτο μου γύρισμα είχα άγχος, γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν βρισκόμουν μπροστά από τις κάμερες ως παίκτης. Εκπροσωπώ μία παραγωγή και δε θέλω να χάνω, Το όνομα «Γεράκι» το διάλεξα μόνος μου, γιατί είδα ότι στην Αγγλία κάποιοι chasers είχαν ονόματα ζώων. Σκέφτηκα κάτι εύστροφο, γρήγορο και να έχει μία αρχοντιά».

«Γελάμε και περνάμε πολύ ωραία πίσω στα παρασκήνια. Η παραγωγή βάζει τραγούδια και γίνεται ένα πανηγύρι. Είμαι λίγο τρολ και πολλές φορές όταν θα πω κάποιο αστείο μπορεί να αρέσει στη Μαρία Μπεκατώρου, ενώ άλλες λέει ότι είναι «κρύο». Όταν φτάνω στον τελικό κάθε φορά ξεφυσάω, γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να κολλήσω και πολλές φορές βρίσκω την απάντηση όταν θα πω «πάσο». Δε νευριάζω, στενοχωριέμαι», αποκάλυψε.

Του έχουν τύχει ποτέ απρόοπτα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων; «Έχει τύχει να ξεχάσω να κουμπώσω ένα κουμπί στο σακάκι και να προσπαθώ να ξεκουμπώσω κάτι ήδη ξεκουμπωμένο. Άλλη φορά έχω κουμπώσει και τα δυο κουμπιά στο σακάκι και ξεκουμπώνοντας το «πάνω», δεν μπορούσε να ανοίξει».

«Μπορεί να έχω το αρχικό γράμμα ενός ηθοποιού και να μη μου έρχεται η απάντηση, μπορεί να περάσουν και δέκα δευτερόλεπτα για να το θυμηθώ. Αντιλήφθηκα ότι ένας παίκτης κοιτούσε προς τα που πήγαινε το χέρι μου για να δει τη σωστή απάντηση. Τον ξεγέλασα όμως και πάτησα το κουμπί με το μικρό μου δάχτυλο».

Για το «Σούπερ Αγόρι», τον πέμπτο chaser, δήλωσε πως πέρυσι είχε χάσει από το «Γεράκι» ωστόσο φέτος αποτελεί μέρος της ομάδας και είναι απίστευτος.

«Μία κυρία είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, ήταν πρωτότυπο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού πάντα χαιρετάω και βγάζω φωτογραφίες με τους παίκτες. Ακόμη κι αν έχουν χάσει, με αντιμετωπίζουν με χαρά», είπε.

Πηγή: zappit.gr