Ο Πάνος Βλάχος στον Antenna Star: «Να κοιτάξουμε μπροστά με τον Ν. Ανδρουλάκη» (Ηχητικό)

Στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής. κ. Πάνος Βλάχος ο οποίος χθες παραιτήθηκε από τη θέση αυτή για λόγους αρχών προκειμένου να είναι στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη, υποψηφίου για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στην συνέντευξή του ο κ. Βλάχος επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Μέσα από δυσκολίες, εντάσεις και δοκιμασίες, η 5η Δεκεμβρίου μπορεί υπό προϋποθέσεις, να γίνει το πολυπόθητο άλμα στο μέλλον. Να δικαιώσει την πίστη, τους αγώνες, τις προσδοκίες όσων έμειναν στα δύσκολα, όσων ήρθαν και όσων θέλουν να ενώσουν μαζί μας την προσπάθειά τους. Ιδιαίτερα οι τελευταίοι, αυτοί που θα έρθουν, είναι το αναγκαίο οξυγόνο για να μεγαλώσουμε, να δυναμώσουμε, να αναγεννηθούμε και να ανατρέψουμε το μίζερο δικομματισμό. Όπως και το ΠΑΣΟΚ κάποτε, το σημερινό μας Κίνημα έχει ανάγκη αυτούς που πάλλονται από αγωνία και όρεξη να αλλάξουν το κατεστημένο.

Να τους δώσει χώρο και χρόνο για τη δική τους προσπάθεια και τη δική τους ιστορία. Να κοιτάξουμε μπροστά μαζί, να εμπνευστούμε από την πλούσια ιστορία μας και να αφήσουμε πίσω οριστικά διαιρέσεις που μας πλήγωσαν στο παρελθόν. Να έχουμε ισχυρό αποτύπωμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Να μην επιτρέψουμε να γίνει το ΠΑΣΟΚ ανάμνηση, αλλά ένα αναγεννημένο ριζοσπαστικό κίνημα αλλαγής. Το πέτυχαν και άλλα ιστορικά σοσιαλιστικά κόμματα στην Ευρώπη, μετά από τα πέτρινα χρόνια της τελευταίας δεκαετίας. Μπορούμε και μεις.

Εκτιμώ βαθιά τους υποψήφιους προέδρους. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα δώσουν έναν αγώνα ουσίας, θέσεων και αξιών. Αλλά θα στηρίξω αυτόν που μπορεί να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς, να βάλει στο παιχνίδι την γενιά της κρίσης, να ανασυγκροτήσει το κόμμα από κάτω προς τα πάνω και να δημιουργήσουμε μαζί ένα κίνημα που θα ακτινοβολεί το παράδειγμα της διακυβέρνησης που θα διεκδικήσουμε από το λαό. Αυτός είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Και θα δώσω αυτόν τον αγώνα μαζί του με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και ήθος. Αλλά και με σεβασμό στις προτιμήσεις κάθε συντρόφου. Την επόμενη μέρα, εξάλλου, πάλι όλοι μαζί θα είμαστε στο κοινό μας σπίτι».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Βλάχου στον Antenna Star 103.5: