Γ. Παπαναστασίου στον Antenna Star: «Το μόνο μας όπλο είναι το εμβόλιο» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου με αφορμή τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού των πολιτών στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία.

Μεταξύ άλλων επισήμανε την ανάγκη να γίνει ακόμη πιο συστηματική και εντατική προσπάθεια όσον αφορά την υλοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ακόμη και σε επίπεδο γειτονιάς, ώστε να ενημερωθούν έγκυρα και να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν.

Στην ίδια αυτή συνέντευξη ο Δήμαρχος Αγρινίου δήλωσε πως όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν και δε μπόρεσαν (πχ. μεγάλη απόσταση του εμβολιαστικού από τόπο κατοικίας, είδος εμβολίου κ.λπ.) να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμού με το εμβόλιο της Pfizer.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 26410 33580 και 26410 33582 ή στα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Παπαναστασίου στον Antenna Star 103.5: