Ο Γ. Παπαναστασίου στον Παιδικό Σταθμό Στράτου – Η έκπληξη για τα γενέθλιά του (Photos)

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου διατηρούνται ανοικτά τα μαγειρεία όλων των Παιδικών Σταθμών που ανέστειλαν τη λειτουργία τους προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». 

O Δήμαρχος Αγρινίου  με τον πρόεδρο της ΚΟΙΠΑ Γιάννη Βασιλείου επισκέφθηκαν τον Παιδικό Σταθμό Στράτου που λειτουργεί για την εξυπηρέτηση των μοναχικών ανθρώπων, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ.

«Δε σταματήσαμε στιγμή να εργαζόμαστε για να μη νιώσουν μόνοι και αβοήθητοι οι  ευάλωτοι συνάνθρωποι μας. Από την πρώτη στιγμή του lockdown  επιστρατεύτηκαν οι εργαζόμενοι σε όλες τις δομές της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου  οι οποίοι  ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για στήριξη των ευπαθών ομάδων.  Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από πολλούς μήνες. Όλοι μαζί για να μη  λείψει  η φροντίδα από  εκείνους που την χρειάζονται»,  ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. 

 

 

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» απευθύνεται:

  • σε μοναχικά ηλικιωμένα άτομα με αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης
  • σε ηλικιωμένους που δεν έχουν επαρκείς οικονομικούς πόρους
  • σε οικογένειες που χρειάζονται στήριξη για τη φροντίδα των ηλικιωμένων
  • σε άτομα με ειδικές ανάγκες που αντιμετωπίζουν κινδύνους απομόνωσης και κοινωνικού αποκλεισμού

 

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν στις ειδικές τηλεφωνικές γραμμές   από τις  7:00 π.μ. έως  τις 15:00  μ.μ.:

Αγρίνιο 26410  52154  

Στράτου  2641 71124 

Παναιτωλικού  26410 81963

Θεστιέων 26410  50059 

Αρακύνθου  264353 60025 

Μακρυνείας 26353 60 113 

Παραβόλας 26413 60809 

Αγγελοκάστρου 26413 61020 

 

Με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε για την έκπληξη των γενεθλίων του που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι στον Παιδικό Σταθμό.

«Οι πρώτες ευχές για τα γενέθλιά μου από τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Οι εργαζόμενοι στον Παιδικό Σταθμό Στράτου και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, που δουλεύουν εντατικά για την φροντίδα των ευάλωτων συνανθρώπων μας, με συγκίνησαν με την ευαισθησία τους. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω».