Β. Παπαθανάσης στον Antenna Star: «Μεγάλη αύξηση στις τιμές των αμνοεριφίων» (Video)

Αυξημένη βλέπουν φέτος οι καταναλωτές την τιμή στα αμνοερίφια, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρεοπωλών Αγρινίου Βασίλη Παπαθανάση, ο οποίος μίλησε στον Antenna Star 103.5.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία της αγοράς δεδομένου των συνθηκών κατά την εορταστική περίοδο και επισήμανε ότι η εγχώρια παραγωγή κρέατος στην Αιτωλοακαρνανία καλύπτει άνετα τις ανάγκες των πολιτών ενόψει της εορταστικής περιόδου. 

Επιπλέον τόνισε ότι στα κρεοπωλεία γίνονται εντατικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με σκοπό τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, την προστασία του καταναλωτή από πιθανή παραπλάνηση, αλλά και για να προστατευτεί το Υγιές εμπόριο από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. 

Αναφορικά με τις τιμές ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη μεταβολή στις τιμές του κρέατος σε σχέση με πέρσι, με μόνη εξαίρεση την αύξηση των τιμών στα αμνοερίφια. Τόνισε δε, ότι τυχόν χαμηλότερη τιμή θα πρέπει να προβληματίσει τον καταναλωτή, αναφερόμενος στην ποιότητα και την εντοπιότητα του κρέατος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πρόεδρου του Συλλόγου Κρεοπωλών Αγρινίου Βασίλη Παπαθανάση στον Antenna Star 103.5: