Παραιτήθηκε ο Σταύρος Κωνσταντινίδης από Πρόεδρος του Ο.Δ.Α.Π. του Υπ. Πολιτισμού

Σαράντα μέρες έμεινε στη θέση του, ως Πρόεδρος στον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων του Υπουργείου Πολιτισμού ο Θεσσαλονικιός συγκοινωνιολόγος Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, μέσω της σελίδας του στο facebook, προ ημερών υπέβαλε την παραίτησή του. «Παραιτήθηκα γιατί έπρεπε. Έκανα το μέγιστο δυνατόν σε 40 ημέρες. Δεν θα ήθελα να γίνει έτσι. Ήταν όμως υποχρεωτικό», ανέφερε, αποφεύγοντας να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Το μόνο που έκανε ήταν να δημοσιοποιήσει μία επιστολή του Προέδρου των εργαζομένων στον Ο.Δ.Α.Π., Παναγιώτη Σταθουλόπουλου ο οποίος τον ευχαριστεί εκ μέρους όλων των συναδέλφων του για όσα προσέφερε στη διάρκεια αυτής της πολύ σύντομης θητείας του, αναπτύσσοντας, μεταξύ άλλων, μια ξεχωριστή και ισότιμη σχέση με τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το τοπικό site voria.gr «η παραίτηση ήταν αποτέλεσμα της σύγκρουσης που είχε ο Κωνσταντινίδης με την υπουργό Λίνα Μενδώνη. Όπως πληροφορήθηκα η υπουργός τού εξέφρασε σφοδρά παράπονα και του έκανε παρατηρήσεις για το στυλ διοίκησης που είχε υιοθετήσει ο ίδιος στον Ο.Π.Α.Δ., το οποίο η Μενδώνη το έβρισκε υπερβολικά εξωστρεφές, έως και υπερφίαλο».

iefimerida.gr