Η Παρασκευή της… σωβρακοφανέλας – «Underwear Friday»

Όπως με πληροφόρησαν έγκυροι εμπορικοί κύκλοι της τοπικής μας αγοράς, την περασμένη Παρασκευή (πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου και παραμονή της καραντίνας) ο τζίρος των μαγαζιών χτύπησε «ταβάνι» (Θα έλεγα, τρύπησε «ταβάνι», αλλά με αυτό θα κινδύνευα να χαρακτηριστικό εξαιρετικά ενθουσιώδης και δεν θα το ήθελα αυτό με τίποτα).

Βέβαια, οι ίδιοι κύκλοι, όταν είδαν το χαμόγελο να σκάει στο πρόσωπο μου θέλησαν να με επαναφέρουν στην πραγματικότητα, συμπληρώνοντας τη φράση «μη γαργαλιέσαι ντiπ, γιατί ακόμα και το «ταβάνι» του από πάνω ορόφου να τρύπαγε, πάλι τα «ζύγια» μπόσικα θα ήταν… Γίνεται προκοπή με τον τζίρο μιας μέρας; Δεν γίνεται, μανούλα μου!!!».

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν τα προϊόντα που ήταν πρώτα στη λίστα της κατανάλωσης. Θα τα πω με τη σειρά που μου τα είπαν: «Πιτζάμες, εσώρουχα και κάλτσες».

Μάλιστα κύριοι: «πιτζάμες, εσώρουχα και κάλτσες».

Τώρα βέβαια μη με ρωτήσετε ποιο προηγήθηκε από τα τρία, γιατί ήταν τόσο εντυπωσιακό αυτό καθ’ αυτό το γεγονός, που δεν αποπειράθηκα καν, να το πάω παρακάτω το ρεπορτάζ.

Επειδή λοιπόν αυτά τα γεγονότα πρέπει να τα τιμάμε και ανάλογα, προτείνω στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης από του χρόνου την πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου να την καθιερώσει ως γιορτή· ένα πράγμα σα την πολυεθνική «Βlack Friday», να πούμε, αλλά σε τοπικό επίπεδο. Και για να δοθεί και μια glamouριά στη μέρα, προτείνω την ονομασία.

«Underwear Friday».

Κάτι μου λέει, ότι αν θεσμοθετηθεί μια τέτοια γιορτή, θα αποτελέσει παγκόσμιο εμπορικό γεγονός.

Διαφωνείτε;


Γράφει και υπογράφει ο Εγκεφαλογράφος
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr