Με παρουσία Δημάρχου η «πρώτη» της Τοπικής Κοινότητας Ναυπάκτου (Βίντεο)

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ναυπάκτου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Ξενία, με την πρόεδρο του Συμβουλίου Μυρτώ Κιμινουλάκη – Πλούμη να καλωσορίζει τους συμβούλους στην πρώτη αυτή συνεδρίαση.

Στην συνεδρίαση έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Παπαϊωαννίδης. Στον χαιρετισμό του προς τους συμβούλους ο Βασίλης Γκίζας ευχήθηκε καλή δύναμη κάνοντας λόγο για κοινή πορεία και συνεργασία για το καλό της Ναυπάκτου.

Στην συνέχεια το όργανο ασχολήθηκε με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν τόσο την εκδήλωση της Ναυμαχίας όσο και για την εμποροπανήγυρη της Ναυπάκτου. Επισημάνθηκε, ειδικά για τα παζάρια η ανάγκη ελέγχου των παιχνιδιών του λούνα παρκ αλλά και της αστυνόμευσης των χώρων των παζαριών.

Στο συμβούλιο κατατέθηκαν και άλλες προτάσεις όπως η δημιουργία μιας σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου θα είναι ένας τρόπος άμεσης επικοινωνίας της τοπικής κοινότητας Ναυπάκτου με τους πολίτες. Μένει να τακτοποιηθούν τα διαχειριστικά θέματα, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας έχουν την διάθεση να εργαστούν και να δώσουν λύσεις σε θέματα καθημερινότητας και όχι μόνο, που απασχολούν τους δημότες. Ταυτόχρονα με προτάσεις θα προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής της πόλης.

nafsweek.gr