Η παρουσίαση του βιβλίου «Στα άκρα… της βιτρίνας», του Κώστα Κακαβιά

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα, στο κτίριο της π.Τράπεζας της Ελλάδος,  η παρουσίαση του βιβλίου

Στα άκρα… της βιτρίνας, του Κώστα Κακαβιά, που διοργάνωσε η  Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Παπαγεωργίου Μαρία άνοιξε την εκδήλωση η οποία , μίλησε για τον συντοπίτη μας κ.   Κ. Κακαβιά και τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα και διεισδυτική ματιά, πολυσχιδής και πολυγραφότατος. Όσον αφορά το βιβλίο του,  τόνισε, πως είναι ένα πληροφοριακό απόκτημα για όλους μας. Του ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο, πάντα να εμπνέεται και να μείνει δραστήριος ως άνθρωπος.

Στη συνέχεια για το βιβλίο μίλησαν οι : κ.Μαίρη Τσαμάκη, Φιλόλογος,   η οποία αναφέρθηκε στη σχέση που έχει το βιβλίο με την κοινωνιολογία και την λογοτεχνική αξία.

Στη συνέχεια η κ.Βασιλική Κ. Μαραγιάννη, Συμβολαιογράφος, μίλησε για τα συναισθήματα των ηρώων του βιβλίου.

Τέλος η κ.Ελένη Μπρούτα,  Φιλόλογος , διεισδύοντας στο βιβλίο ανέλυσε εμπεριστατωμένα την ψυχολογία των προσώπων.  

Η  Ηθοποιός  – Σκηνοθέτης κ. Γιούλη  Μαρούση,   απέδωσε αποσπάσματα του βιβλίου .

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: κ. Φωτάκης Βασίλης , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, , ο .τ Βουλευτής Αιτ/νίας κ.Βαινάς Γιάννης,  ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ.Χειμώνας Κων/νος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.Τσιχριτζής Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου, κ.Χρυσικοπούλου Μαίρη,  η Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου ΄΄Παναγία Ελεούσα΄΄ κ.Τσούτσου Μαρία,  η Υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Μακρή Ανθούλα, και πλήθος κόσμου.