Παρουσιάζεται την Πέμπτη το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων

Επίσημη Παρουσίαση του Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων στα ΜΜΕ και στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, αύριο Πέμπτη 21/11/19 ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ του Αγρινίου, όπου θα ανακοινωθούν οι αρχές και οι στόχοι του και παρακαλείστε να καλείστε να καλύψετε δημοσιογραφικά το γεγονός, για ενημέρωση των πολιτών του νομού. Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει διάλογος και ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων, δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2019 με σκοπό να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων για τα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και να γίνει ένας μοχλός πίεσης προς όλους τους αρμόδιους φορείς για τη λύση τους.

Το Κίνημά μας έγινε αμέσως δεκτό από πολλούς συμπατριώτες μας και έτσι αποφασίσαμε να συγκρότησή του με καταστατικό και αρχές.

Οι πυρήνες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του, δεν είναι σε καμία περίπτωση πολιτικά ή κομματικά στελέχη, αλλά ανησυχούντες ενεργοί πολίτες που βλέπουν καθημερινά την Αιτωλοακαρνανία να χάνεται στον μαρασμό και την αδιαφορία των πολιτικών ταγών για δεκαετίες τώρα.

Με τιμή

Η 9μελής Συντονιστική Επιτροπή

 

 

Πληροφορίες για το Κίνημά μας θα βρείτε στοfacebook: Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων και στην ιστοσελίδα μας: www.kinetol.gr

Για τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα στο: Email: info@kinetol.gr