Πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού – Ζεϊμπεκιές, αλκοόλ και δεσμίδες χρημάτων (Photo)

Ένα νέο ντοκουμέντο από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού είδε το φως της δημοσιότητας.

Στις νέες εικόνες εμφανίζεται ένας κρατούμενος να χορεύει… ζεϊμπέκικο, με τους υπολοίπους να χειροκροτούν, δίνοντας τον ρυθμό.

Σε άλλο στιγμιότυπο φαίνονται καθαρά οι φιάλες αλκοόλ που -άγνωστο πώς- βρίσκονται στην κατοχή των κρατουμένων, προκειμένου να διασκεδάσουν.

Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί και το πλάνο που δείχνει μια μεγάλη δεσμίδα χαρτονομισμάτων στα χέρια ενός έγκλειστου των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος, σαν άλλος… «Άραβας», δείχνει να σκορπά τα χαρτονομίσματα.

Να σημειωθεί ότι τα δύο βίντεο φαίνεται να έχουν τραβηχτεί από κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρίσκονται, επίσης, παρανόμως στην κατοχή των κρατουμένων.

«Αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό»

Κληθείς να σχολιάσει τις εικόνες, ένας πρώην κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού είπε στον Alpha ότι «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπουν αλκοόλ και κινητά;», διερωτήθηκε… ρητορικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «80 ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Οταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος», προσέθεσε.

Το πρώτο βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε από την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα», είναι διάρκειας 11 λεπτών και φέρεται να βιντεοσκοπήθηκε κατά την αλλαγή του χρόνου, σε κελί Αλβανών κρατουμένων.

Πέρα από το αλκοόλ, τα τσιγάρα και τα χαρτονομίσματα, διακρίνονται και μεγάλες… ανέσεις, όπως τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα, καθώς και μια… γάτα που έχουν για συντροφιά.

iefimerida.gr