Ο Πατέρας Κ. Καντάνης στον Antenna Star: «Διαφύλαξη και διάσωση του Περιβάλλοντος» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης με αφορμή τη νέα δράση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου που φέρει τον τίτλο «Εθελοντές Διασώστες Αγρινίου».

«Στην εθελοντική αυτή ομάδα έχουν τα μέλη έχουν ήδη φτάσει τα 90, αν επιθυμεί και κάποιος άλλος να εγγραφεί στους «Εθελοντές Διασώστες Αγρινίου» θα μπορέσει να το κάνει μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακή 31.10.21 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, αφού το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η εκπαίδευση της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πατέρας Κωνσταντίνος.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης αναφέρθηκε στον σκοπό αυτής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας που είναι η διαφύλαξη και διάσωση του Περιβάλλοντος, η προστασία, η εξυπηρέτηση και η διαφύλαξη του συνανθρώπου από οποιαδήποτε ανάγκη, φυσική ή άλλη καταστροφή από ανθρώπινη επιβουλή ή πανδημία, καθώς και η ορθή βίωση και διαφύλαξη της Ελληνορθόδοξης ταυτότητας, όπως εκφράζεται από το θέλημα του Θεού, του Ευαγγελίου και της Παράδοσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Πατέρα Κωνσταντίνου Καντάνη στον Antenna Star 103.5: