Δυτική Ελλάδα
Πάτρα: Δε δίνει απαντήσεις η κάμερα που είχε στο κράνος ο 52χρονος, διακόπηκε δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση
Στην Πάτρα άπαντες πενθούν για την οικογενειακή τραγωδία – Δε δίνει απαντήσεις η κάμερα που είχε στο κράνος ο 52χρονος, διακόπηκε δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση.
Στην Πάτρα άπαντες πενθούν για την οικογενειακή τραγωδία – Δε δίνει απαντήσεις η κάμερα που είχε στο κράνος ο 52χρονος, διακόπηκε δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση.
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα, όπου έχασαν τη ζωή τους ένας πατέρας και ο 17χρονος γιος του.
Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 52χρονος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σήμανση έργων, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να βρεθούν στο οδόστρωμα.
Ο θάνατος του 17χρονου ήταν ακαριαίος.
Η κάμερα που έφερε στο κράνος του ο 52χρονος εντοπίστηκε, ωστόσο η καταγραφή είχε διακοπεί λίγα δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, χωρίς να δίνει απαντήσεις για τα αίτια.
Κάτοικοι καταγγέλλουν ό,τι το σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα είναι επικίνδυνο, καθώς έχουν καταγραφεί και άλλα τροχαία τα τελευταία χρόνια.
Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Πατρών.
Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί ο 46χρονος πατέρας και ο 20χρονος γιος του σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα















