Πάτρα: Ελεύθερος μέχρι νεωτέρας ο προπονητής που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης (Videos – Photos)

Διαφώνησαν Εισαγγελέας και Ανακριτής. Την απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών – Τι ισχυρίζεται η υπεράσπισή του

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο 47χρονος προπονητής που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης αθλήτριας του, μετά από την μετά την μαραθώνια διαδικασία απολογίας του που διήρκεσε από τις 9 το πρωί έως τις 4.20 το απόγευμα. Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν για το αν πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι, με τον Εισαγγελέα να ζητά προφυλάκιση και τον Ανακριτή να προτείνει να μείνει ελεύθερος. Τον λόγο πλέον έχει το Συμβούλιο Δικαστών, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας και έως ότου λάβει απόφαση, ο 47χρονος είναι προσωρινά ελεύθερος.

Ο ίδιος, εμφανώς αγανακτισμένος βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, ευχαρίστηκε όσους του συμπαραστάθηκαν και ιδιαίτερα τον δικηγόρο του, ενώ επεσήμανε πως “θα τα μάθετε όλα. είτε τις δηλώσεις του:

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Χρήστος Τσόλκας, αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας, η καταγγέλουσα έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσόλκα υπέρ του κατηγορούμενου περισσότεροι από 10 μάρτυρες, πολλοί εκ των οποίων και αυτόπτες.

Δείτε όσα είπε ο κ. Τσόλκας:

Από νωρίς, εξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς, φίλοι και συναθλητές του 47χρονου, οι οποίοι υποδέχθηκαν με αγκαλιές και ανακούφιση το γεγονός ότι αφέθηκε -προσωρινά- ελεύθερος.

thebest.gr