Πάτρα: Ένας νεκρός και ένας πολυτραυματίας από την κατάρρευση Γέφυρας (Videos)

Πρόκειται για τη Γέφυρα στην Οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, κομμάτι της οποίας έπεσε.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, υπάρχουν ένας νεκρός και ένας πολυτραυματίας, ενώ σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση με ειδικά μηχανήματα και εκπαιδευμένους σκύλους, για να εντοπιστούν τυχόν εγκλωβισμένοι.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, η οποία βρίσκεται στο σημείο, ανέφερε στην Ε.Ρ.Τ. ότι «ακούγονται φωνές μέσα από τα συντρίμμια».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν κάτω από τη Γέφυρα ήταν Ρομά, που είχαν επιλέξει να μείνουν εκεί, λόγω του καύσωνα.

Στην επιχείρηση συνολικά συμμετέχουν δεκάδες πυροσβέστες, η 6η ΕΜΑΚ, ασθενοφόρα καθώς και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας που προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Με εντολή του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. στην εφημερία εκτός του «Αγίου Ανδρέα» μπαίνει και το Νοσοκομείο του Ρίου.

Προς το παρόν έχουν διακομισθεί τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ο ένας νεκρός, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο και 1 άτομο στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ξαφνικά έπεσε η γέφυρα πάνω τους, και πως ο ίδιος γλίτωσε από θαύμα.

Διακοπή κυκλοφορίας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου – newsit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Τον Σεπτέμβριο στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας Επιστημονική Ημερίδα Υπογονιμότητας