Πάτρα: Επιτήδειοι «μάδησαν» κλειστά καταστήματα

Οκτώ κλοπές σε καταστήματα και ένα γραφείο εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας έναν άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν την περασμένη Τετάρτη δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και τέσσερις κινητές συσκευές, συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της Πάτρας για τις κλοπές αυτές, εντόπισαν τον άνδρα έξω από το σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Εκλεβαν ακόμη και ελαιόλαδο

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, με τον συνεργό του, είχαν διαπράξει τις τελευταίες δυο εβδομάδες ακόμη επτά κλοπές σε γραφείο ανελκυστήρων, καθώς και σε καταστήματα που λόγω κορωνοϊού παρέμεναν κλειστά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας οι ληστές απέσπασαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, δυο τηλεοράσεις, αθλητικά ρούχα, είδη κομμωτηρίου, ένα μηχάνημα POS και ποσότητες ελαιόλαδου.

iefimerida.gr