Πάτρα: Γονείς κατήγγειλαν απόπειρα αρπαγής του παιδιού τους

Το συμβάν το οποίο έχει προκαλέσει «τρόμο» σε πολλούς γονείς, σημειώθηκε ανήμερα των Θεοφανίων, ενώ ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την υπόθεση.

Τρόμο έχει δημιουργήσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Πιο αναλυτικά, ανάστατη είναι μια οικογένεια στην Αγυιά στην Πάτρα, καθώς όπως ενημέρωσαν, χθες Πέμπτη το απόγευμα το ανήλικο παιδί της οικογένειας παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής από άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο κόκκινο αυτοκίνητο.

Το παιδί ευτυχώς κράτησε την ψυχραιμία του
Όπως αναφέρει η καταγγελία, το παιδί κατέβηκε από την πολυκατοικία που διαμένει με την οικογένειά του για να περιμένει τον πατέρα του να φύγουν για να πάνε μια βόλτα. Μόλις βγήκε από την πόρτα της πολυκατοικίας, ένα σκούρο κόκκινο αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες σταμάτησε σχεδόν μπροστά του και του είπε ένας εκ των επιβαινόντων: «έλα εδώ μικρέ, έλα μέσα».

Το παιδί τρόμαξε, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία του και γύρισε με ταχύ βήμα προς την πολυκατοικία. Εξιστορώντας τι συνέβη στους γονείς του, αυτοί θεώρησαν σκόπιμο να ενημερώσουν την ΕΛ.ΑΣ. με την ακριβή περιγραφή του οχήματος που προσέγγισε το παιδί τους με άγνωστο σκοπό.

in.gr