Δυτική Ελλάδα
Πάτρα: Ιατροδικαστής εξέτασε το βρέφος για να διαπιστώσει πως προκλήθηκαν τα τραύματα και τα σημάδια
Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Ιατροδικαστής εξέτασε το βρέφος για να διαπιστώσει πως προκλήθηκαν τα τραύματα και τα σημάδια.
Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Ιατροδικαστής εξέτασε το βρέφος για να διαπιστώσει πως προκλήθηκαν τα τραύματα και τα σημάδια.
Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο το 10 μηνών βρέφος που φέρει σημάδια κακοποίησης στο σώμα του.
Χθες, Παρασκευή, ο Ιατροδικαστής εξέτασε το 10 μηνών βρέφος και σήμερα έχει αποστείλει το πόρισμά του στην Εισαγγελία Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο πόρισμα του ιατροδικαστή φέρεται να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα εάν πράγματι πρόκειται για κακοποίηση ή παραμέληση του βρέφους.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε μεταφέρει τις προηγούμενες ημέρες το παιδί στο Νοσοκομείο Πύργου για εξέταση, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια κακοποίησης και ειδοποίησαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ.
Ωστόσο, η ίδια φέρεται να αποχώρησε από το νοσοκομείο παίρνοντας μαζί της το βρέφος.
Ύστερα από αναζητήσεις, οι Αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στην Πάτρα, λόγω έλλειψης εξειδικευμένου Γιατρού, όπου και παραμένει για νοσηλεία.
Η μητέρα του βρέφους συνελήφθη.
Διαβάστε επίσης: Δυτική Αχαΐα: Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι και λήστεψαν μητέρα και κόρη
























