Πάτρα – Κορωνοϊός: Νέα αρνητικά ρεκόρ εισαγωγών στα Νοσοκομεία – Έκκληση Καρβέλη

Ασταμάτητες είναι οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στα Νοσοκομεία της Πάτρας. Η κατάσταση έχει γίνει πλέον εφιαλτική σε κάθε εφημερία με τους γιατρούς να μην προλαβαίνουν τις διακομιδές συμπολιτών που πρέπει να νοσηλευτούν.

Η κατάσταση που επικρατεί φέρνει νέα σύσκεψη υπό τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννη Καρβέλη σήμερα το πρωί. Με σκοπό , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, να παραχωρηθεί και άλλη κλινική του Νοσοκομείου Ρίου για ασθενείς κορωνοϊού. Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα 4 κλινικές του ΠΓΝΠ έχουν μετατραπεί σε χώρους υποδοχής περιστατικών του ιού.

Χθες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο οι νοσηλείες φθάνοντας στο αρνητικό ρεκόρ των 178 εισαγωγών στα δύο νοσηλευτήρια της Πάτρας. Είναι χαρακτηριστικό πως χθες που εφημέρευε ο «Αγ. Ανδρέας» διακομίστηκαν για εισαγωγή στο Νοσοκομείο 28 ασθενείς.

Ενώ τα ενεργά κρούσματα την τελευταία εβδομάδα έφθασαν πάνω από 1.000 στην Αχαΐα.

Αυτή την ώρα το ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 86 πολίτες σε απλές κλίνες, 2 παιδιά και 13 σε Μ.Ε.Θ., ενώ στον «Αγ. Ανδρέα» 71 σε απλές κλίνες και 6 σε Μ.Ε.Θ.

Έκκληση Καρβέλη

Ο Διοικητής της 6η ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης σε μήνυμά του απευθύνει έκκληση σε όλους, αναφέροντας χαρακτηριστικά «καλώ όλους τους φορείς να κάτσουμε όλοι μαζί να δούμε γιατί γίνεται αυτό στην κοινότητα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη».

tempo24.gr