Πάτρα: Κρίσιμη η κατάσταση του 7χρονου – Άφαντος ο δράστης

Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”, βρίσκεται το 7χρονο παιδί, έχοντας υποστεί σοβαρές  κακώσεις, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ αυτοκίνητο, το βράδυ της Κυριακής στην κοινότητα Κέντρου της Ηλείας.

Το παιδί κάνει μεγάλες προσπάθειες να καταφέρει να κερδίσει τη “μάχη” για τη ζωή.  Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης σε επικοινωνία που είχε το pelop.gr νωρίς το πρωί της  Δευτέρας για το ποια είναι η κατάσταση του παιδιού, απάντησε “Η κατάσταση είναι σοβαρή και κρίσιμη. Παρακολουθούμε την πορείας της υγείας του.”

Άφαντος ο δράστης

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε τον επτάχρονο, το οποίο αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το παιδί, λόγω των τραυμάτων που έφερε, έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Το Ι.Χ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε 7χρονο ενώ στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε η Τροχαία για το περιστατικό, βρέθηκε το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, και αναζητείται ο οδηγός.

pelop.gr