Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: Πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα

Όσα υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης στην οκτάωρη κατάθεση του.

Για 8 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε χθες στο ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, για τη ζωή του στην Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους. Ωστόσο η πιο σημαντική ερώτηση που του έγινε, φαίνεται πως ήταν η τελευταία.

«Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;» είναι σύμφωνα με το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκείνος απάντησε ότι κατά τη γνώμη του, η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα. Ωστόσο, για τα άλλα δύο παιδιά τους, την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα, ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για να πει με σιγουριά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Αμέσως μετά την πολύωρη κατάθεσή του, ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε ανακουφισμένος από όλα όσα τον βάραιναν το τελευταίο διάστημα…

Το οικογενειακό επεισόδιο μία ημέρα πριν το θάνατο της Ίριδας

Ένα από τα πράγματα που περιέγραψε στην νέα κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ήταν και ένας μεγάλος καβγάς που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, μόλις ένα 24ωρο πριν το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του μωρού, είχε ένα πολύ μεγάλο καβγά με την σύζυγό του, κατά τον οποίο μάλιστα εκείνος χτύπησε την γυναίκα του 2 φορές στο πρόσωπο, πριν φύγει από το σπίτι. Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε το παιδάκι…

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν σε νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί, έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού δεν υπήρχε κεταμίνη. Τουλάχιστον εκείνο το διάστημα που είχαν παρθεί τα συγκεκριμένα δείγματα αίματος.

«Δεν είναι απίθανο να είχε χορηγηθεί κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και να μην βρέθηκε στο αίμα»

Κατά τον ιατροδικαστή Δημήτρη Καλεντέρη που μίλησε στο LiveNews, η κεταμίνη είναι μία ουσία που «φεύγει» γρήγορα από τον οργανισμό. Επομένως, αν τα δείγματα πάρθηκαν έστω και μία ώρα μετά, θα μπορούσαν να βγουν αρνητικά και να έχει ήδη μεταβολιστεί η κεταμίνη «αν δεν έχει δοθεί σε τεράστιες ποσότητες». Πρόσθεσε ότι οι τρίχες της Τζωρτζίνας μπορούν να δείξουν με μεγάλη σιγουριά αν είχε λάβει ή όχι κεταμίνη το παιδάκι, τουλάχιστον τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής του.

newsit.gr