Πάτρα – Μητέρα 14χρονης: «Έτσι μου περιέγραψε το παιδί μου όσα έζησε από τον 47χρονο»

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης μαθήτριας η οποίο δηλώνει θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 47χρονο Πατρινό προπονητή ο οποίος σήμερα περνά τις πόρτες του Ανακριτή για να απολογηθεί.

Η μητέρα της 14χρονης μίλησε στον Max Fm και την εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Γεωργόπουλο και περιέγραψε ότι ακριβώς ακολούθησε όταν πήρε το παιδί από το προπονητήριο.

Η μητέρα δήλωσε πως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα πήγε στο προπονητήριο για να παραλάβει την κόρη της που έκανε προπόνηση.

«Όταν μπήκε στο αμάξι, την ρώτησα αν θα βγει με τους φίλους της αφού ήξερα ότι κανονίσει αλλά η κόρη μου είπε και όχι. Μου έκανε εντύπωση. Της πρότεινα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και δέχτηκε. Πάλι μου έκανε εντύπωση. Μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί ήταν πολύ αναστατωμένο και ανήσυχο. Εγώ την ρώτησα αν είναι κουρασμένη και τι έχει και δεν ήθελε να μου πει στην αρχή. Μετά από πίεση μου μου είπε πως ήθελε να αλλάξει προπονητήριο. Όταν την ρώτησα γιατί άρχισε να κλαίει και μου αποκάλυψε πως ο 47χρονος κατά την διάρκεια της προπόνησης άπλωσε χέρι. Ότι είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν με βάση την προπόνηση.

Εγώ έπαθα σοκ. Τηλεφώνησα στον 47χρονο προπονητή και τον ρώτησα αν θα είναι στο γυμναστήριο. Μου απάντησε πως θα είναι και τότε πήγα από εκεί. Μπήκα μέσα και τον ρώτησα Τι κάνεις; Έτσι κάνεις προπόνηση σε παιδιά 14χρονών; Αυτός που απάντησε αρχικά πως κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν ήταν μόνος με το παιδί ενώ όταν του είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία μου απάντησε πως είναι Χριστούγεννα και τι είναι αυτά που κάνω. Ωστόσο εγώ πήγα άμεσα στην Αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό

Η μητέρα της 14χρονης δήλωσε επίσης στον MAX FM ότι το παιδί είναι πολύ αγχωμένο και φοβισμένο ενώ όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο η μητέρα επισήμανε πως έκανε το καθήκον της ως μητέρα για το παιδί της αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά.

Σύμφωνα με την μητέρα η 14χρονη είχε ξεκινήσει προπονήσεις το καλοκαίρι για έναν μήνα χωρίς ωστόσο τότε να είχε συμβεί κάτι. Είχε σταματήσει λόγω υποχρεώσεων και ξεκίνησε ξανά την περασμένη Δευτέρα αλλά τότε δεν ήταν παρών ο 47χρονος παρά μόνο την Τετάρτη.

dete.gr